top of page

Virtuvės virtuozai: 10 triukų, kurie palengvins maisto ruošimo kasdienybę

Gaminti maistą norisi ne tik kokybiškai, bet ir greitai bei lengvai. Visa tai suderinti tikrai įmanoma!

Štai dešimt triukų, kurie padės išvengti klaidų ir palengvins jūsų kasdienybę – nuo česnakų lupimo iki mangų pjaustymo gudrybių.




1. Keturi būdai, kaip lengviau nulupti česnaką.


2. Trys būdai, kaip tinkamai pjaustyti svogūną.


3. Lengvai pašalinkite kiaušinio lukštą iš kiaušinių plakinio.


4. Greitas būdas išvirti pastą.


5. Nemėgstate skusti bulvių? Virkite su lupenomis. O jei nemėgstate jų, štai būdas, kaip lengvai pašalinti. Nulupsite per kelias sekundes be jokių papildomų įrankių.


6. Kiaušinių lupimas kartais gali tapti sunkia užduotimi, ypač jei kiaušiniai švieži. Šis triukas jus išgelbės.


7. Dievinate mangą? O ar žinote, kaip jį supjaustyti penkiais būdais?


8. Kaip paruošti morengus be baltymų? Prireiks ankštinių skysčio!


9. Retai mėgaujatės kokosu, nes nežinote, kaip pašalinti žievę?


10. Duona lyg akmeninė? Jokiu būdu neišmeskite – ji ir vėl gali tapti minkštutėle.




Parengta pagal Bonappetit.com.


Naujausi įrašai

bottom of page