AŠ Ikona vmgonline

Žuvies maltinukai



Reikia:

  • 1 mažo svogūno

  • Aliejaus (kepti)

  • 0,3 kg menkės filė be odos

  • 1 šaukšto panko džiūvėsėlių

  • Žiupsnelio tarkuotos citrinų žievelės

  • Žiupsnelio druskos

  • 1 šaukšto terijakio padažo

  • Žiupsnelio baltųjų pipirų

  • Nedidelio ryšelio kalendrų

  1. Svogūną smulkiai supjaustykite ir pakepinkite keptuvėje su šaukštu aliejaus, kol gražiai apskrus.

  2. Nuvarvinkite riebalus ant popierinio rankšluosčio.

  3. Menkės filė sumalkite su svogūnais, džiūvėsėliais ir tarkuota citrinų žievele iki vientisos masės.

  4. Sudėkite likusius produktus ir gerai išmaišykite.

  5. Drėgnomis rankomis suformuokite maltinius, sudėkite juos ant lentelės, dėkite į šaldiklį ir laikykite 10 min.Išėmę iš karto kepkite įkaitintoje keptuvėje.

  6. Apverskite tik tada, kai viena pusė bus gerai apskrudusi.

  7. Iškepusius maltinius nusausinkite sudėję ant popierinio rankšluosčio.

  8. Patiekite su žaliosiomis salotomis.


Skanaus!

ATGAL

PASIDALINTI

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg