Žirnių blynai su grikiais

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Žirnių blynai su grikiais


    Reikia:

    • 1 pakelio virtų žirnių

    • 3 kiaušinių

    • 1 ropinio svogūno

    • 1 skiltelės česnako

    • 100 g karštai rūkytos šoninės

    • trupučio saliero šaknies

    • 10 pievagrybių

    • 2/3 stiklinės miltų

    • žiupsnelio šviežių čiobrelių

    • druskos, pipirų

    • aliejaus kepti


    1. Susmulkinkite šoninę, svogūną, česnaką, salierą ir paskrudinkite keptuvėje. Riebalų perteklių nupilkite arba nusausinkite popierine servetėle.

    2. Į dubenį suberkite virtus žirnius, keptą šoninę, smulkintus pievagrybius, įmuškite kiaušinius, pagardinkite druska, pipirais, čiobreliais ir gerai išmaišykite. Suberkite miltus, permaišykite.

    3. Kepkite blynelius keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.

    4. Patiekite su grietine.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg