Žieminių daržovių karis
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Žieminių daržovių karis


Valerijos Stonytės nuotr.

4 asm.

Gaminimas 30 min.


Reikia:

  • 1 nedidelio nuvalyto sviestinio moliūgo

  • 1 nedidelio batato

  • 2 bulvių

  • 1 morkos

  • 1 šalotinio svogūno

  • 2-3 skiltelių česnako

  • 1 pakelio SANTA MARIA Asian Spices Green Curry

  • 1 skardinės SANTA MARIA kokosų pieno

  • 250 ml vištienos sultinio

  • Imbiero šaknies gabaliuko

  • SPILVA marinuotų paprikų

  • SPILVA marinuotų uoginių paprikų griežinėliais

  • Mažo brokolio

  • KITCHEN ME sūdytos-parūkytos antienos filė

  • Aliejaus kepti

  • Kalendrų lapelių

  • Žaliosios citrinos

  • Sezamų pabarstyti

1. Supjaustykite stambiais gabaliukais moliūgą, batatus, morką, bulves. Apkepkite jas keptuvėje su aliejumi. Kol daržovės kepa, supjaustykite svogūną, susmulkinkite imbierą, česnaką, mišinį sudėkite prie daržovių, trumpai apkepkite.

2. Supilkite sultinį, SANTA MARIA kokosų pieną, suberkite SANTA MARIA Asian Spices Green Curry. Viską išmaišykite ir baikite troškinti ant kaitlentės arba orkaitėje.

3. KITCHEN ME sūdytos – parūkytos antienos filė gabaliukus lengvai pakepkite keptuvėje. Brokolį suskirstykite žiedynais ir apiplikykite verdančiu vandeniu.

4. Supjaustykite SPILVA marinuotas paprikas. Kai karis bus gatavas, sumaišykite su SPILVA marinuotomis paprikomis bei SPILVA marinuotomis uoginėmis paprikomis griežinėliais. Sudėkite brokolius, antieną ir skrudintus sezamus.

5. Įspauskite žaliosios citrinos sulčių, uždėkite kalendrų lapelių.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg