Žėrintis šokoladinis tortas
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Žėrintis šokoladinis tortas



10 asm.

Gaminimas 30 min.

Kepimas 30 min.

Orkaitės t-ra 180 °C


Reikia:

1. Orkaitę įkaitinkite iki 180 °C temperatūros. 20 cm skersmens tortų formą išklokite kepimo popieriumi.

2. Persijokite miltus, kakavą ir kepimo miltelius. Įberkite druskos ir suberkite cukrų.

3. Kitame inde sumaišykite jogurtą, aliejų, pieną ir kiaušinius. Sumaišykite birius ir skystus produktus, tešlą supilkite į formą. Kepkite apie 30 minučių. Ar biskvitas iškepęs, patikrinkite mediniu iešmeliu. Iškepusį paplotį išimkite iš orkaitės, pirmiausia aušinkite formoje, po 10–15 minučių išimkite ant grotelių. Atvėsusį palaikykite šaldytuve arba netgi šaldiklyje – bus lengviau supjaustyti.

4. Biskvitą supjaustykite horizontaliai į 5–6 dalis.

5. Varškę sumaišykite su milteliniu cukrumi, po truputį supilkite grietinėlę ir plakite iki purios masės. Įlašinkite kelis lašus raudonų dažų.

6. Vieną biskvito sluoksnį dėkite ant tvirtesnio pagrindo – tai gali būti ir specialus kartoninis padėkliukas. Per vidurį dėkite kremo, truputį jį paskleiskite, užberkite aviečių, uždenkite kitu biskvito sluoksniu ir procedūrą kartokite.

7. Viršutinis sluoksnis turi būti kreminis. Ant viršaus uždėkite kremo, ant jo – aviečių ir sidabrinių „Dr. Oetker“ žirnelių.

8. Prieš pjaustydami leiskite tortui pastovėti šaldytuve.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg