Šreko spalvos varškėčiai

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Šreko spalvos varškėčiai


    Reikia:

    • 200 g varškės

    • 1 kiaušinio

    • 140 g miltų

    • Saujos špinatų

    • Druskos

    • Padažui:

    • 2 svogūnų

    • 4 griežinėlių parūkyto kumpio

    • 1-2 šaukštų aliejaus

    • 1 šaukšto Tacos padažo

    • 2 šaukštų adžikos

    • 200 ml konservuotų savo sultyse pomidorų

    • 1 šaukštelio DANSUKKER cukraus „Demerara“

    • 30-40 g kietojo sūrio patiekti


    Sutrinkite kartu varškę, kiaušinį ir špinatus. Įberkite druskos ir miltus, užminkykite tešlą. Suformuokite volelį ir supjaustykite 2 cm pločio varškėčius. Virkite juos dideliame kiekyje pasūdyto vandens.Padažui supjaustykite kubeliais svogūnus ir kumpį, pakepinkite ant aliejaus, sudėkite adžiką, tacospadažą ir konservuotus pomidorus. Pagardinkite DANSUKKER cukrumi „Demerara“. Viską pakaitinkite kartu.Varškėčius patiekite su padažu, kalendromis ir kietuoju sūriu.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg