Šokoladinis pyragas su avietėmis ir ledais

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Šokoladinis pyragas su avietėmis ir ledais



    8 asm.

    Gaminimas 10 min.

    Kepimas 20-25 min.

    Orkaitės t-ra 155 °C


    Reikia:

    Tešlai:

    • 60 g sviesto

    • 140 g juodojo šokolado

    • 3 kiaušinių

    • 180 g cukraus

    • 80 g miltų

    • 1 šaukštelio kepimo miltelių

    • ½ tarkuotos apelsino žievelės

    • druskos

    Įdarui:

    • 500 g šviežių aviečių (truputį atidėkite papuošti)

    • druskos

    • ½ tarkuotos apelsino žievelės

    • 1 šaukštelio kepimo miltelių

    • 180 g cukraus

    • 80 g miltų

    • 3 kiaušinių

    • 60 g sviesto

    • 140 g juodojo šokolado

    Patiekti:

    1. Tešlai: sumaišykite birius produktus su cukrumi. Išlydykite sviestą, suberkite smulkintą šokoladą. Maišykite, kol šokoladas ištirps. Supilkite kiaušinius ir išmaišykite. Į gautą masę suberkite sausus produktus ir apelsino žievelę. Užmaišykite tešlą.

    2. Tešlą supilkite į kepimo formą (18 cm skersmens). Ant viršaus išdėliokite avietes.

    3. Pyragą kepkite 155 °C orkaitėje apie 20–25 min.

    4. Pyragą patiekite su  ledais ir šviežiomis avietėmis. Puoškite mėtomis.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg