Šlaunelės toniko ir pesto marinate

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Šlaunelės toniko ir pesto marinate


    Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.

    Reikia:

    • 4 viščiuko ketvirčių

    Marinatui:

    • 0,5 l toniko

    • 50 ml aliejaus

    • 2 šaukštų pesto

    • 1 šaukšto česnakų granulių

    • ½ citrinos sulčių ir žievelės

    • Druskos (pagal skonį)

    1. Visus marinatui skirtus ingredientus sumaišykite ir į jį sudėkite vištieną. Palikite mažiausiai valandai.

    2. Viską dėkite į skardą ir kepkite 35–40 min. iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje. Pirmąsias 15 min. kepkite uždengę skardą aliuminio folija arba kepimo popieriumi, vėliau nuimkite ir baikite kepti atidengę.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg