AŠ Ikona vmgonline

Šlaunelės toniko ir pesto marinate


Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.

Reikia:

  • 4 viščiuko ketvirčių

Marinatui:

  • 0,5 l toniko

  • 50 ml aliejaus

  • 2 šaukštų pesto

  • 1 šaukšto česnakų granulių

  • ½ citrinos sulčių ir žievelės

  • Druskos (pagal skonį)

1. Visus marinatui skirtus ingredientus sumaišykite ir į jį sudėkite vištieną. Palikite mažiausiai valandai.

2. Viską dėkite į skardą ir kepkite 35–40 min. iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje. Pirmąsias 15 min. kepkite uždengę skardą aliuminio folija arba kepimo popieriumi, vėliau nuimkite ir baikite kepti atidengę.

ATGAL

PASIDALINTI

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg