top of page

Šiandien Alfo laidoje: grybų pyragas – kibinų konkurentas, marinuoti baravykai ir baravykų pudra!


Šio pirmadienio „Alfas vienas namuose“ laidoje – viskas apie baravykus. Kai pats šių grybų rinkimo sezonas ir įkarštis – geresnio meto apie juos pakalbėti tiesiog nebus. Ar žinote, kaip iš tradicinio grybo pasigaminti netradicinį, nenuobodų, naujovišką, bet nesudėtingą patiekalą.



Šįvakar Alfas atskleis, kaip pasigaminti nekasdienišką baravykų pyragą, kuris tiks pusryčiams, pietums ir vakarienei – tiek vaikams į mokyklą, tiek draugų vakarėliui arba visai šeimai pavalgyti. Šis pyragas gardus tiek karštas, tiek šaltas, o kas jo paragauja, aikteli – tai tikras kibinų konkurentas!

Taip pat sukluskite visi humuso mėgėjai! Alfas parodys, kaip su baravykais jį pasidaryti. Ir dar sužinosite, kaip šiuos grybus užsimarinuoti žiemai – pagal šį receptą pavyks visada, tad galėsite džiaugtis tiek Kalėdų metu, tiek kai žiemą norėsite prisiminti ankstyvą rudenį. Dar virtuvės šefas atskleis paslaptį apie ypatingąją baravykų pudrą – kaip ją pasigaminti ir kokie panaudojimo būdai?

Tik šiandien – speciali Alfo laida visiems tiems, kurie turi baravykų, bet nežino, ką su jais daryti, ir tiems, kuriems jau pabodo tradiciniai receptai ir nori išbandyti šį tą naujo.

Jau šiandien 18:30 val. Alfas atsakys į visus jums kylančius klausimus savo tiesioginėje „Alfas vienas namuose“ – specialioje baravykų laidoje!


Iki skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page