Šamo filė kepta "pataluose"

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Šamo filė kepta "pataluose"


    Reikia:

    • 720–800 g ŽUVĖJOS šamo filė

    • 1 šaukštelio džiovintų mėtų

    • 1 šaukštelio džiovintų krapų viršūnėlių

    • Druskos

    • 1 šaukšto aliejaus (skardai patepti)

    • 1 šaukštelio tarkuotos citrinos žievelės

    • 1⁄2 citrinos sulčių

    • 2 šaukštų aliejaus


    Daržovių (kokių pageidaujate):

    • Cukinijų

    • Vyšninių pomidoriukų

    • Brokolių

    • Žirnelių ankščių


    1. Mėtą sumaišykite su krapais ir citrinos žievele.

    2. Kepimo formą pašlakstykite aliejumi, dėkite į ją ŽUVĖJOS šamo filė, apibarstykite druska, prieskonių mišiniu ir iš viršaus pašlakstykite aliejumi bei citrinos sultimis.

    3. Šalia sudėkite įvairiausias daržoves, supjaustytas gana stambiai. Pasūdykite.

    4. Formą uždenkite kepimo popieriumi ir šaukite į įkaitintą orkaitę. Kepkite apie 25 min.

    5. Žuvį patiekite su bruknių padažu.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg