Aš Ikona Pokalbių Šou Delfi TV

Įdarytos bulvės


Šarūno Jaskutėlio nuotr.

4 asm.

Gaminimas 30 min.

Kepimas 45 min.

Orkaitės t-ra 200 °C


Reikia:

  • 4-6 lygių bulvių su lupena, tinkančių įdaryti

  • Šlakelio aliejaus

  • 1 šaukštelio Provanso žolelių

  • 1 svogūno

  • 6-8 rudųjų pievagrybių

  • 1 indelio SUSLAVIČIAUS trintų pomidorų padažo „Originalus“

  • 40 g KITCHEN ME sūdytos parūkytos antienos filė

  • 100 g tarkuoto ementalio arba gaudos

  • 2-3 gabaliukų džiovintų baravykų

  • Druskos

  • Laiškinių česnakų, kalendros patiekti

1. Bulves perpjaukite pusiau, išskobkite vidų. Pašlakstykite aliejumi ir pabarstykite Provanso žolelėmis. Išskobtą vidų padėkite šalia, ant skardos.

2. Šaukite į įkaitintą iki 200 °C orkaitę ir kepkite, kol bulvės taps minkštos.

3. Svogūną smulkiai supjaustykite, kepkite keptuvėje su aliejumi.

4. Supjaustykite pievagrybius, irgi suberkite į keptuvę, prie svogūnų. Kepkite, kol pievagrybiai suminkštės, bet neperkepkite. Supilkite SUSLAVIČIAUS trintų pomidorų padažą „Originalus“ ir 4-5 min. patroškinkite.

5. Apkeptas bulves pasūdykite. Puseles pripildykite grybų įdaro, užberkite tarkuoto sūrio ir kepkite dar 10 min. – kol išsilydys sūris.

6. Supjaustykite laiškinius česnakus ir kalendras, taip pat supjaustykite KITCHEN ME sūdytą-parūkytą antienos filė.

7. Ant iškeptų bulvių sudėkite pjaustytą antienos filė, užtarkuokite džiovintų baravykų ir užberkite smulkintų žalumynų. Patiekite išsyk.

ATGAL

PASIDALINTI

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg