Ėrienos kepsnys su česnaku ir rozmarinu
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Ėrienos kepsnys su česnaku ir rozmarinu



4 asm.

Gaminimas 15 min.

Kepimas 10 min.

Orkaitės t-ra 190 °C

Zzz 2-3 val.


Reikia:

  • 8 gabaliukų ėrienos nugarinės su šonkauliais

  • 1 šaukštelis aitriųjų paprikų tyrės FELIX

  • 1 šaukštelis česnakų tyrės FELIX

  • 0,5 l gazuoto mineralinio vandens

  • 1 šakelė rozmarino

  • 3 šaukštai alyvuogių aliejaus

  • Druskos

  • Šviežiai grūstų juodųjų pipirų

1. Sumaišykite aitriųjų paprikų tyrę FELIX, česnakų tyrę FELIX, aliejų, druską, pipirus. Šia mase įtrinkite mėsą, užpilkite mineraliniu vandeniu, įpilkite aliejaus ir įdėkite sumaigytą rozmarino šakelę. Palikite šaltoje vietoje 2–3 val.

2. Išėmę iš marinato apkepkite mėsą po 1–2 min. iš kiekvienos pusės keptuvėje, o po to šaukite į iki 190 °C įkaitintą orkaitę 10 min.

3. Patiekite su keptomis mažomis bulvytėmis ir Kepsnių padažu FELIX.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg