Žuvies ceviche

Reikia:

  • 200 g šviežios baltos žuvies (menkės, plekšnės)

  • 1 aitriosios paprikos

  • 1 baltojo svogūno

  • 1 žaliosios citrinos sulčių

  • ½ apelsino sulčių

  • ½ citrinos sulčių

  • Po šaukštelį citrinos, žaliosios citrinos ir apelsino tarkuotos žievelės

  • Žiupsnelio druskos

  • Šlakelio aliejaus

  • Kalendrų lapelių

  1. Supjaustykite žuvį kubeliais, smulkiai supjaustykite aitriąją papriką ir svogūną. Sudėkite viską į dubenėlį ir supilkite citrusinių vaisių sultis, aliejų, suberkite žieveles ir pasūdykite.

  2. Laikykite šaltoje vietoje 10–15 min. Patiekite pabarstę kalendrų lapeliais.

Skanaus!