Žiedinio kopūsto „steikas“, kai norisi pailsėti nuo mėsos

Atnaujinta: 2021 m. birželio 18 d.

Šarūno Jaskutėlio nuotr.

Laidą ALFAS VIENAS GAMTOJE žiūrėkite ČIA

Reikia:

  • 1 pakelio SANTA MARIA šlapio česnakinio marinato

  • 1 didelio žiedinio kopūsto

1. Marinatą supilkite į dubenį.

2. Kopūstą perpjaukite pusiau ir atpjaukite du „steiko“ dydžio gabalus.

3. Žiedinio kopūsto „steikus“ iš abiejų pusių labai kruopščiai aptepkite marinatu ir vis pavartydami kepkite grilyje.

* Iš likusio žiedinio kopūsto galite pasigaminti salotas. Tiesiog supjaustykite kopūstą, 1 KIETAVIŠKIŲ slyvinį pomidorą, ½ avokado, viską paskaninkite baltojo vyno actu, citrinos sultimis, šviežiu baziliku ir SANTA MARIA druska.

Skanaus!