Žaliųjų žirnelių ir batatų sriuba

4 asm.

Gaminimas 30 min.

Reikia:

  • 300 g BONDUELLE garuose ruoštų žirnelių

  • 200 g BONDUELLE garuose ruoštų brokolių

  • 1 žaliosios paprikos

  • 1 svogūno

  • 1 skiltelės česnako

  • 1 saliero lapkočio

  • 40 ml alyvuogių aliejaus

  • Druskos, pipirų

  • 1 šaukšto pesto padažo

1. Storasieniame puode įkaitinkite aliejų, pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną ir susmulkintą česnaką. Po to sudėkite kubeliais pjaustytą žaliąją papriką ir saliero lapkotį. Pakepkite, kol suminkštės.

2. Tada suberkite BONDUELLE garuose ruoštus žirnelius ir BONDUELLE garuose ruoštus brokolius, trumpai pakepinkite daržoves. Įpilkite 1 l vandens ir virkite ant mažos ugnies, kol daržovės išvirs.

3. Įberkite druskos, pipirų, įdėkite pesto padažo ir išmaišykite. Patiekite su batatų lazdelėmis.