Šoninė ir avietės: netikėtas marinatas garantuos, kad vištienos sparneliai būtų tobuli

Atnaujinta: 2020 m. sausio 5 d.

Turime tobulą receptą tobulam savaitgaliui! Nors iš pirmo žvilgsnio vištienos sparneliai gali pasirodyti nusibodęs pasirinkimas, garantuojame, šis receptas neleis tokioms mintims ateiti į galvą. Ar įsivaizduojate vištienos sparnelius, pagardintus šonine ir avietėmis? Skamba netikėtai, o kai paragausite, netikėtos tobulybės jausmas tik dar labiau sustiprės.

Jums reikės:

200 g šaltai rūkytos šoninės
 
100 g aviečių
 
50 g DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus
 
1 šaukštelio rūkytos paprikos
 
1 šaukštelio kmynų
 
80 g sojų padažo
 
80 ml alyvuogių aliejaus
 
Druskos pagal skonį
 
1 kg sparnelių

Paruošimas:

Šoninę supjaustykite smulkiais kubeliais ir sumaišykite su sutrintomis avietėmis, DANSUKKER nerafinuotu cukranendrių cukrumi, rūkyta paprika, kmynais,sojų padažu, aliejumi bei druska ir pipirais. Šiuo mišiniu ištepkite vištienos sparnelius. Kepkite iki 150 °C įkaitintoje orkaitėje apie 30 min. Teptuku aptepkite sparnelius glajumi, susidariusiu skardoje, ir dar kepkite 6 min. iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje.

Norite pamatyti gaminimo procesą žingsnis po žingsnio? Siūlome peržiūrėti „VirK Akademijos“ vaizdo pamoką. Čia kulinarinius įgūdžius galite tobulinti visiškai nemokamai, o jums padės savo sričių profesionalai! Svarbu: visą turinį gali matyti tik registruoti vartotojai.

Trūksta daugiau idėjų, kaip nustebinti svečius? Išbandykite sūrio marinatą, kuriuo pagardintos alyvuogės bus išgraibstytos akimirksniu.

Ieškote daugiau galimybių tobulinti kulinarinius įgūdžius ir išbandyti gardžiausius receptus? Registracija trunka vos kelias minutes!

#vištienosreceptas #Virkakademija #vištienosreceptai #virkakademija #vištienossparneliai #vištienosidėja #vištienosparuošimas #vištiena