Šias salotas valgysite šaukštais: Alfas atskleidė, kaip pasigaminti tokias gaivias, bet sočias

Atnaujinta: 2020 m. balandžio 14 d.

Šarūno Jaskutėlio nuotr.

Reikia:

  • 1 ilgavaisio agurko

  • 200 g natūralaus jogurto

  • 1 šaukštelio cinamono

  • Druskos, juodųjų pipirų

  • Ryšelio šviežių mėtų

  • 1 karštai rūkytos jūrinės lydekos

  • 1 aitriosios paprikos

  1. Agurką supjaustykite stambokais griežinėliais.

  2. Į jogurtą įberkite cinamono, druskos, pipirų ir išmaišykite. Taip pat įpjaustykite kelis didesnius mėtų lapelius.

  3. Žuvį nuimkite nuo kaulų.

  4. Lėkštėje išdėliokite salotas. Viduryje palikite duobutę – į ją supilkite padažą. Ant viršaus sudėkite likusias mėtas ir pagardinkite griežinėliais pjaustyta aitriąja paprika.

Patiekalui pagaminti reikalingus produktus galite įsigyti ČIA.

Skanaus!