Šefas parodė, kaip originaliai pagaminti naminį mėsainį su paukštiena

Šarūno Jaskutėlio nuotr.

Alfo didysis kulinarinis šou" galite žiūrėti ČIA

Reikia:

  • 2 KITCHEN ME antienos mėsainių „Mėsainiams“

  • 2 „brioche“ tipo bandelių

  • Šlakelio aliejaus

  • 1 svogūno

  • Kelių šaukštų „Philadelphia“ tepamojo sūrelio su žolelėmis

  • 1 trumpavaisio agurko

  • Kelių salotų lapų

  • Žiupsnelio sezamų sėklų

Padažui:

  • 4 šaukštų „Suslavičiaus“ pomidorų padažo

  • Kelių gervuogių ir aviečių + patiekti

1. Į dubenį sudėkite pomidorų padažą, kelias uogas ir sutrinkite.

2. Į keptuvę su aliejumi dėkite kepti mėsainius. Apibarstykite sezamais.

3. Sausoje keptuvėje apkepkite bandeles.

4. Pusžiedžiais supjaustykite svogūną.

5. Suformuokite mėsainį: apatinę bandelę patepkite sūreliu, dėkite salotų lapus, svogūno, agurko, mėsainį, kelias uogas, dar svogūno. Viršutinę bandelės dalį patepkite uoginiu pomidorų padažu ir užvožkite mėsainį.

ALFO PATARIMAI

· Uogos gali būti tiek šviežios, tiek šaldytos.

· Padažą galite papildomai pasaldinti, jei nemėgstate rūgštumo.

· Kad mėsainis geriau laikytųsi, naudokite prismeigti medinius iešmelius. 

Skanaus!