Atnaujinta: 2020 m. rugpjūčio 26 d.
4 asm.
Gaminimas 25 min.
Reikia:
1 stiklinės pomidorų sulčių
800 g pomidorų
2 saldžiųjų paprikų
½ mėlyno svogūno
2 skiltelių česnako
4 šaukštų alyvuogių aliejaus
1 šaukštelio cukraus
druskos, juodųjų pipirų
kelių lašelių tabasko padažo
1. Pomidorų odelę įpjaukite kryžiuku. Juos 30 sekundžių sudėkite į puodą su verdančiu vandeniu. Greitai išgriebkite ir sudėkite į ledinį vandenį. Greitai nulupkite odelę.
2. Išvalykite ir truputį pasmulkinkite paprikas, nulupkite svogūną ir česnaką.
3. Taip paruoštas daržoves kartu su kitais ingredientais sudėkite į kokteilinę ar virtuvinį kombainą ir sutrinkite.
4. Patiekite indeliuose su ledukais.
5. Skanaukite su paskrudinta šviesia duona.
*Sriubą galite patiekti netikėtame inde, pvz., gilioje dėžutėje nuo sausainių.
Skanaus!