Įdarytos bulvės su marinuotais grybais

Reikia:

4 bulvės

Įdarui:

  • 150 g marinuotų pievagrybių BONDUELLE

  • ½ mėlyno svogūno

  • 2 šaukštų grietinės

  • ½ prinokusio avokado

  • žiupsnelio smulkintų krapų

  • žiupsnelio cinamono

1. Gerai nuplaukite ir išvirkite bulvių su lupena. Stebėkite, kad nepervirtų.

2. Išvirusias bulves kepkite vartydami ant kepsninės, kol gražiai paskrus.

3. Pievagrybius supjaustykite griežinėliais, sumaišykite su smulkintu avokadu, svogūnu ir krapais.

4. Pagardinkite cinamonu ir sumaišykite su grietine.

5. Keptą bulvę įpjaukite, paspauskite, kad viduryje padidėtų ertmė, ir į vidų įdėkite įdaro.