#Zerowaste: gaminame glotnučių „paruoštukus"

Atnaujinta: 2022 m. vasario 16 d.

Liko nesuvalgytų vaisių, o gal turite jų tiek daug, kad neįveiksite iki susens ir susiraukšlės? Pasiruoškite glotnučių ruošinių, kurių dėka kiekvieną rytą galėsite mėgautis skaniaisiais glotnučiais.

VMG nuotr.

Vaisių paruoštukas paruošti reikia:

Įvairių vaisių ir uogų:

  • Kivių

  • Persikų

  • Aviečių

  • Trešnių

  • Braškių

  • Bananų

  • Arbūzų

  1. Supjaustykite vaisius ir didesnes uogas, išimkite visus kauliukus. Porcijomis sudėkite vaisių mišinį į maišelius ir sušaldykite. Maišelius galite papildyti ir vėliau, kai pasirodys kiti sezoniniai vaisiai. Taip jūs galėsite sukurti savo mėgstamas kompozicijas.

* Naudokite tokius ruošinius ir ledams gaminti. Sutrinkite šaldytus vaisius kartu su avokadu ir pienu – augaliniu arba gyvūniniu, jogurtu arba grietinėle.
 

Kurkite!