Zefyrinis kremas su uogų padažu

2 asm.

Gaminimas 20 min.

Reikia:

  • 40 g baltojo šokolado

  • 150 g kreminio tepamojo sūrio

  • 50 ml pieno

  • 60 ml grietinėlės

  • 20 g zefyrinių saldainių FINI

  • 150 g šaldytų aviečių

  • 1 šaukštelis miltelinio cukraus

1. Zefyrinius saldainius su pienu ištirpinkite vandens vonelėje. Atskirai ištirpinkite šokoladą.

2. Tepamąjį sūrį sumaišykite su ištirpintu šokoladu ir zefyriniais saldainiais FINI.

3. Išplakite grietinėlę ir atsargiai sumaišykite su sūrelio mase.

4. Avietes pertrinkite per sietelį, sumaišykite su milteliniu cukrumi.

5. Kremu pripildykite taures, užpilkite padažo ir lengvai permaišykite. Stingdykite šaldytuve apie 3–4 val.