Reikia:
2 KITCHEN ME triušienos maltinių mėsainiams
Žiupsnelio SANTA MARIA prieskonių „Curry Mango“
½ žaliosios citrinos sulčių
Šlakelio alyvuogių aliejaus
Žiupsnelio SANTA MARIA akmens druskos
Žiupsnelio SANTA MARIA juodųjų pipirų „Tellicherry“
1 mango
1 raudonojo svogūno
raškių džiovintų svogūnų
50 g korėjietiškų morkų
„Brioche“ bandelių mėsainiams
Įvairių skonių BBQ padažų
Kelių šviežių KIETAVIŠKIŲ salotų lapų
1. Vieną maltinių pusę apibarstykite kario su mangais prieskoniais. Pašlakstykite žaliosios citrinos sultimis ir aliejumi. Pagardinkite druska ir pipirais. Antrą maltinių pusę taip pat pagardinkite druska ir pipirais. Galite palikti porai minučių pasimarinuoti.
2. Mangą supjaustykite griežinėliais. Pamarinuokite lygiai kaip triušieną.
3. Ant grilio grotelių dėkite maltinius ir mangus.
4. Svogūną supjaustykite griežinėliais.
5. Bandeles perpjaukite perpus ir dėkite apskrusti, tik neperkepkite. Kai apkeps, pilkite padažo ir uždėkite salotų lapų. Po to dėkite svogūnų, mango ir iškepusius maltinius. Ant viršaus dėkite korėjietiškų morkų ir traškių svogūnų.
6. Kitą bandelės pusę taip pat patepkite padažu ir uždėkite ant mėsainio viršaus.
Skanaus!