JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI:
200 g KITCHEN ME ančiukų filė su oda
2–3 šaukštų KIKKOMAN sojų padažo
1 šaukšto kukurūzų krakmolo
8–10 šaukštų aliejaus
1 kiaušinio
200 g virtų ryžių
1 saujos žaliųjų žirnelių
2 KOTANYI žvaigždinio anyžiaus
Žiupsnelio KOTANYI gvazdikėlių
3–4 šaukštų DAUMANTŲ kečupo „Tradicinis“
2 šaukštų DEN GAMLE FABRIK apelsinų džemo
1 šaukšto DANSUKKER ekologiško cukraus „Panevėžio Plius“
1 stiklinės apelsinų sulčių
1 kubelio NATUR COMPAGNIE ekologiško jautienos sultinio
Žiupsnelio KOTANYI aitriųjų paprikų dribsnių su druska
1 saujelės smulkintų svogūnų laiškų
1. KITCHEN ME ančiukų filė su oda supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais ir
pamarinuokite KIKKOMAN sojų padaže 10 min.
2. Marinuotą antieną sumaišykite su kukurūzų krakmolu ir kepkite ZYLE keptuvėje,
įkaitintame aliejuje iš visų pusių, kol apskrus.
3. Į kitą keptuvę įmuškite kiaušinį ir kepdami maišykite. Kiaušiniui iškepus sudėkite virtus
ryžius ir apkepkite dar kelias minutes. Pagardinkite sojų padažu ir įmaišykite žaliuosius
žirnelius.
4. Keptuvėje su šlakeliu aliejaus pakepinkite KOTANYI anyžiaus žvaigždes bei KOTANYI
gvazdikėlį. Dėkite DAUMANTŲ kečupo „Tradicinis“, DEN GAMLE FABRIK apelsinų
džemo, DANSUKKER ekologiško cukraus „Panevėžio Plius“, pilkite apelsinų sultis ir
dėkite NATUR COMPAGNIE jautienos sultinio kubelį.
5. Padažą pagardinkite KOTANYI aitriųjų paprikų dribsniais su druska ir pavirkite apie 10
min.
6. Į nugaravusį ir sutirštėjusį padažą sudėkite iškeptą antieną.
7. Į dubenėlį dėkite keptus ryžius, antieną su padažu ir papuoškite svogūnų laiškais
Skanaus.