WOK vištiena su saldžiu aitriųjų paprikų padažu

Atnaujinta: 2020 m. liepos 17 d.

Reikia:

  • 1 pakelio „Santa Maria“ saldaus sojų ir aitriųjų paprikų WOK padažo
     
    1 šaukšto sezamų sėklų
     
    400 g vištienos, supjaustytos juostelėmis
     
    2 šaukšto aliejus (kepti)
     
    1 raudonosios paprikos, supjaustytos šiaudeliais
     
    150 g saldžiųjų žirnių
     
    200 g kininio kopūsto, supjaustyto juostelėmis

Apkepkite vištienos juosteles aliejuje.

Sudėkite daržoves ir kepkite 1–2 min. labai karštoje WOK ar paprastoje keptuvėje.

Įpilkite saldaus sojų ir aitriųjų paprikų WOK padažo.

Pagardinkite sezamų sėklomis ir patiekite su makaronais ar ryžiais.

Vištieną galite pakeisti tokiu pačiu kiekiu jautienos išpjovos. Patiekalą gaminkite taip pat, kaip su vištiena.

Skanaus!