Vištienos muštinis migdolų apvalkale

Reikia:

  • 4 vištienos šlaunelės be kaulų

  • 2 šaukšteliai prieskonių mišinio paukštienai

  • 1 kiaušinis

  • 1 šaukštas miltų

  • 4 šaukštai migdolų riekelių

  • Druskos

  • Lydyto sviesto kepti

Tradiciniam muštiniui šiek tiek kilmingumo pridės migdolai. Beje, tokia „paniruotė" puikiai tinka ir žuviai.

Miltus sumaišykite su druska ir prieskonių mišiniu paukštienai.Vištienos šlauneles lengvai pamuškite. Geriausiai tai daryti per maistinę plėvelę, kad mėsa nesitaškytų. Apvoliokite mėsą prieskonių mišinio paukštienai mišinyje, po to pamerkite iš abiejų pusių į kiaušinio plakinį ir apvoliokite migdolų riekelėse.Dėkite muštinį į įkaitintą lydytą sviestą ir kepkite 7–10 min. iš kiekvienos pusės. Patiekite muštinius su garintomis daržovėmis.