Atnaujinta: bal 11
Soti, bet kartu ir gaivi – labai geras pasirinkimas pietums, o jeigu vakare laukiate svečių – paserviruokite mišrainę tvirtos salotos lapuose. Gardūs „laiveliai“ nustebins, sužavės ir tikrai pateks į svečių instagramo profilius.
Pasiruoškite dalintis šio patiekalo-transformerio receptu.
Video receptą žiūrėk Alfo instagramo profilyje čia.
ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!
4 asm.
Gaminimo laikas: apie 10 min.
4–5 riekelių GARDĖSIS šviesios duonos „Jorė“
20 g NATURLI ekologiškų tepiųjų riebalų „Vegan block“
50 g GERMANTAS sūrio „Gouda“
20 g juodųjų alyvuogių
200 g virtos vištienos krūtinėlės
2 šaukštų konservuotų ananasų gabaliukų
1 raudonojo apelsino
2–3 šaukštų KĖDAINIŲ KONSERVAI majonezo „Originalus“
Žiupsnelio KOTANYI ketverių pipirų mišinio
4 romaninės salotos lapų
Mėtų lapelių (papuošti)
1. Kubeliais supjaustykite GARDĖSIS šviesią duoną „Jorė“.
2. Keptuvėje išlydykite NATURLI ekologiškus tepiuosius riebalus „Vegan block“. Suberkite duoną ir kepkite 3–5 min. (vis pamaišydami), kol gražiai apskrus.
3. Kubeliais supjaustykite GERMANTAS sūrį „Gouda“, susmulkinkite alyvuoges, virtą vištienos krūtinėlę ir dėkite į dubenį kartu su konservuotų ananasų gabaliukais.
4. Nulupkite raudonojo apelsino žievelę, smulkiai supjaustykite. Į mišrainę dėkite apelsinus ir skrudintą duoną.
5. Išmaišykite su KĖDAINIŲ KONSERVAI majonezu „Originalus“.
6. Pagardinkite KOTANYI ketverių pipirų mišiniu, gerai išmaišykite.
7. Plonais griežinėliais supjaustykite romaninės salotos lapus, sudėkite į mišrainę ir dar kartą išmaišykite.
Vakarėlių užkandis:
1. Ant romaninės salotos lapo dėkite paruoštą mišrainę, papuoškite mėtų lapeliais.
Gardžių atradimų.