JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:
2 asm.
Gaminimas 10 min.
Kepimas 20 min.
1 šaukšto pesto
1 apelsino sulčių
300 g lašišos filė
1 vid. dydžio batato
Mažo žiedinio kopūsto arba brokolio
1–2 raudonųjų svogūnų
1 citrinos
1 šaukšto aliejaus
Žiupsnelio druskos
1 šaukštelio citrinpipirių
1 šaukštelio džiovinto raudonėlio
Natūralaus jogurto ir „OBELIŲ premium" majonezo padažo (patiekti)
Saujelės kaparėlių
1. Sumaišykite pestą, aliejų ir apelsinų sultis, gautu mišiniu patepkite lašišą.
2. Daržoves ir citriną supjaustykite ir sudėkite į skardą. Pašlakstykite aliejumi ir pabarstykite druska bei citrinpipiriais. Puikiai tiks džiovintas raudonėlis, jei jo turite – būtinai pabarstykite daržoves. Sudėkite žuvį, šaukite skardą į orkaitę ir kepkite 20 min.
3. Patiekite su jogurto ir majonezo padažu, apibarstykite kaparėliais.
Gardžių atradimų.