Velykų egzotika, kuri sužavės net konservatyvią močiutę: tortilija su tunu

Atnaujinta: 2020 m. vasario 29 d.

Burrito, enchilada, quesadilla – tai tik keletas skirtingų meksikiečių patiekalų, kuriems naudojama tortilija. Šį universalų Centrinės Amerikos maisto produktą siūlome Velykoms. Jei tunui simpatijų nejaučiate, išmėginkite kitas versijas.

Jums reikės:

1–2 marinuotų paprikų puselių

50 g juodųjų pupelių

½ raudonojo svogūno

Kalendrų

50 g „Felix“ mėsainių padažo

2 tortilijų

100 g tarkuoto sūrio

100 g konservuoto savo sultyse tuno

  1. Tortiliją ištepkite padažu.

  2. Apibarstykite sūriu, uždėkite pupelių, tuno, smulkintos paprikos, pakapoto svogūno ir kalendrų.

  3. Perlenkite ir apkepkite grilinėje keptuvėje.

#receptas #tortilija #tunas #velykos