Vasaros klasika – šašlykai tortilijose

Atnaujinta: 2020 m. rugpjūčio 16 d.

Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.

4 asm.

Gaminimas 30 min.

Zzz 1 val.

Kepimas 15–20 min.

Reikia:

1 kg kiaulienos sprandinės

2 pakelių SANTA MARIA marinato „BBQ Marinade Allround“

SANTA MARIA tortilijų „Soft Tortilla Original“

SANTA MARIA padažo „American BBQ Sauce Smokey Hickory“

Svogūnų, pomidorų, žalumynų

1. Sprandinę supjaustykite degtukų dėžutės dydžio gabalėliais, užpilkite SANTA MARIA marinatu „BBQ Marinade Allround“ ir maždaug 1 val. palaikykite šaldytuve.

2. Suverkite mėsą ant iešmų ir kepkite virš žarijų.

3. Nuimkite mėsą nuo iešmų, iš karto suvyniokite į SANTA MARIA tortilijas „Soft Tortilla Original“. pomidorų salotomis, marinuotais svogūnais ir kalendromis.

4. Patiekite su SANTA MARIA padažu „American BBQ Sauce Smokey Hickory“, pomidorais ir marinuotais svogūnais.

Skanaus!