Užkandis dievinantiems surimio krevetes

Atnaujinta: 2021 m. kovo 8 d.

Kai norisi, kažko gaivaus, siūlome receptą gardaus užkandžio, kuris tiks bet kuriuo paros metu.

#Alfodidysiskulinarinissou laidas žiūrėkite ČIA

Krevečių užkandžiui pagamint reikia:

  • 1 apelsino

  • 1 greipfruto

  • Saujelės traškių salotų

  • 1–2 neprinokusių bananų

  • 1 mėlynojo svogūno

  • VIČI didžiųjų surimio krevečių sūryme

  • TOSTE kvietinės duonelės

  • 1 šaukštelio DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“

  • 1 citrinos

  • 1 žaliosios citrinos

  • Ryšelio kalendros

  • 1–2 SPILVA marinuotų aitriųjų paprikų

  • Ypač tyro alyvuogių aliejaus

  1. Apelsiną supjaustykite skiltelėmis, greipfrutą išfiletuokite. Skilteles sudėliokite lėkštėje, pridėkite traškių salotų. Bananus supjaustykite įstrižomis riekelėmis, svogūną supjaustykite pusžiedžiais, sudėkite bananus ir svogūnus prie citrusinių vaisių, taip pat sudėliokite VIČI didžiąsias surimio krevetes.

  2. TOSTE kvietines bandeles paskrudinkite orkaitėje.

  3. Dubenėlyje sumaišykite DANSUKKER cukrų „Panevėžio Plius“, citrinos ir žaliosios citrinos sultis. Nutarkuokite žaliosios citrinos žievelę, pasmulkinkite kalendras ir SPILVA marinuotą aitriąją papriką. Suberkite į cukraus ir sulčių mišinį, įpilkite alyvuogių aliejaus.

  4. Šiuo užpilu pagardinkite užkandį, patiekite su skrudinta duonele.

Skanaus!