Uogienė grilyje per 15 minučių su... pomidorais

Atnaujinta: 2020 m. rugpjūčio 26 d.

Šarūno Jaskutėlio nuotr.

Laidą VIENAS NAMUOSE ir video receptą žiūrėkite ČIA

Reikia:

  • DANSUKKER cukraus marmeladams ir uogienėms

  • Kelių KIETAVIŠKIŲ geltonųjų pomidoriukų

  • 4 slyvų

  • 4 raudonųjų abrikosų

  • Šakelės rozmarino

1. Į puodą įpilkite šlakelį vandens ir sudėkite papjaustytas ir nukaulintas slyvas bei abrikosus. Ten pat sudėkite ir papjaustytus pomidoriukus.

2. Supilkite reikiamą kiekį cukraus (kaip parašyta ant pakelio).

3. Kai uogienė pradės virti, palaukite apie 15 min.

4. Likus 5 min. įdėkite rozmarino. Galite naudoti savo mėgstamus prieskonius (kardamoną, kalendrą etc.).

Skanaus!