Trupinių pyragas su abrikosais ir ledais

4-6 asm.

Gaminimas 15 min.

Kepimas 15 min.

Orkaitės t-ra 180 °C

Reikia:

1. Patepkite formą sviestu, pabarstykite žiupsniu cukraus.

2. Išimkite abrikosų kauliukus. Supjaustykite abrikosus ir permaišykite su cukrumi skirtu vaisiams. Sudėkite abrikosus į formą.

3. Trupiniams paruošti sviestą naudokite labai šaltą, iš šaldytuvo. Sutarkuokite sviestą, suberkite 50 g cukraus ir miltus.

4. Viską sutrinkite pirštais iki smulkių kruopelyčių. Trupinius užberkite ant abrikosų.

5. Kepkite 180 °C maždaug 15 minučių, viršus turi būti gražiai apskrudęs.

6. Patiekite su vaniliniais „KARALIŠKAIS“ ledais.