Atnaujinta: 2021 m. lapkričio 8 d.
4 asm.
Gaminimas 1 val.
1 vid. dydžio baklažano
2 raudonųjų paprikų
6–8 vid. dydžio bulvių
1 svogūno
3 šaukštų SUSLAVIČIAUS pomidorų kečupo Originalus
Aliejaus (kepti)
Žiupsnelio druskos
1. Supjaustykite baklažaną, paprikas ir bulves gana stambiai. Svogūną – smulkiai. Svogūną pakepinkite storų sienų puode su aliejumi. Sudėkite baklažaną ir kepkite, kol taps rusvas.
2. Tada suberkite likusias daržoves ir įpilkite apie 500 ml vandens.
3. Troškinkite nustatę mažą kaitrą, kol daržovės suminkštės. Sudėkite kečupą, užvirinkite, įberkite druskos. Galite patiekti su grietine.
Skanaus!