2 šaukštų alyvuogių aliejaus
2 česnako skiltelių
2 valgomųjų svogūnėlių
1 morkos
6 Briuselio kopūstų
5 šakelių čiobrelio
1 pankolio
1 saujos mažųjų paprikų
2 saliero stiebų
1 brokolio žiedyno
100 g poro
2 lapinio kopūsto lapų
2 šaukštų terijakio padažo
2 šakelių rozmarino
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio juodųjų pipirų
Į įkaitintą ZYLE puodą supilkite alyvuogių aliejų, sudėkite smulkintus česnakus, stambiais griežinėliais pjaustytus svogūnėlius, stambiai pjaustytas morkas, Briuselio kopūstus, čiobrelius, druską, pipirus, rozmariną ir kepkite ant vidutinės kaitros apie 2–3 min.
Sudėkite skiltelėmis pjaustytus pankolius, paprikas, stambiai pjaustytus saliero stiebus, viską išmaišykite ir troškinkite apie 4–5 min.
Sudėkite brokolius, smulkintus porus, plėšytus lapinius kopūstus, supilkite terijakio padažą, išmaišykite ir dar troškinkite 5 min.
Patiekite kaip pagrindinį patiekalą arba kaip karštą garnyrą.
Video receptas:
Skanaus!