Triušiena čiobrelių arbatoje su apelsinais ir daržovėmis

Reikia:

  • 400 g triušienos filė

  • nedidelės cukinijos

  • nedidelio brokolio

  • 1 apelsino

  • 1 l čiobrelių arbatos

  • 1 šaukštelio garstyčių

  • žiupsnelio vanilinio cukraus

  • šlakelio alyvuogių aliejaus

Supjaustykite cukiniją ir brokolį.Triušieną taip pat supjaustykite gabaliukais.Nulupkite ir supjaustykite apelsiną.Stiklainiuose susluoksniuokite daržoves, triušienos gabaliukus ir apelsino minkštimą.Įpilkite šlakelį alyvuogių aliejaus ir įdėkite garstyčių.Įberkite žiupsnelį vanilinio cukraus.Užpilkite čiobrelių arbata.Sandariai užsukite ir „virkite“ indaplovėje nustatę apie 1,5 val. plovimo programą.