Triušiena su grietinėlės padažu ir makaronais

4 asm.

Gaminimas 45 min.

Reikia:

  • 1 šaukšto miltų

  • 1 šaukšto Provanso žolelių

  • Druskos, pipirų

  • 400 g LAPINO PUOTA šviežios triušienos mėsos juostelių

  • 20 g sviesto

  • 200 ml neriebios grietinėlės

  • 1 šaukšto grūdėtųjų garstyčių

  • Makaronų (patiekti)

1. Miltus sumaišykite su Provanso žolelėmis, druska ir pipirais. LAPINO PUOTA šviežios triušienos mėsos juosteles apvoliokite miltų mišinyje ir trumpai apkepkite svieste nustatę didelę kaitrą, kad gražiai apskrustų.

2. Supilkite grietinėlę ir sudėkite garstyčias. Troškinkite apie 20 min.

3. Patiekite su viso grūdo miltų makaronais.