Trinti barščiai su skrudinta antiena ir kokosų pienu

4 asm.

Gaminimas 30 min.

Reikia:

  • 700 g virtų burokėlių

  • 1 svogūno

  • 3 morkų

  • kelių skiltelių česnako

  • 150 g kokosų pieno

  • 1 žaliosios citrinos

  • kelių šakelių šviežios kalendros

  • 20 g imbiero

  • 100 g antienos filė su oda

  • 500 g paukštienos arba jautienos sultinio

  • druskos, pipirų

  • aliejaus (kepti)

1. Nulupkite morkas ir svogūną, imbierą, supjaustykite kubeliais. Sutraiškykite kelias česnako skilteles.

2. Viską apkepkite puode su aliejumi. Sudėkite burokėlius ir užpilkite sultiniu, pagardinkite druska ir pipirais. Kai sriuba beveik išvirs, supilkite kokosų pieną.

3. Antieną supjaustykite kubeliais ir kepkite sausoje keptuvėje.

4. Sriubą serviruokite su antienos skrebučiais ir žaliosios citrinos skiltelėmis. Puoškite kalendra.