Traškūs vištienos sparneliai

Kerniaus Pauliukonio nuotr.

4-6 asm.

Reikia:

  • 2 kg vištienos sparnelių

  • 50 g tarkuoto kietojo sūrio

  • 100 g ištirpinto sviesto

  • 50 g „Panko“ džiūvėsėlių

  • žiupsnelio česnakų granulių

  • žiupsnelio svogūnų granulių

  • druskos, juodųjų pipirų

  1. Dubenyje sumaišykite tarkuotą sūrį su džiūvėsėliais ir prieskoniais.

  2. Kitame dubenėlyje pasiruoškite tirpintą sviestą.

  3. Sparnelius įtrinkite druska ir pipirais.

  4. Tuomet imkite po vieną sparnelį, įmerkite jį į lydyta sviestą, tuomet – į džiūvėsėlių mišinį ir sudėkite į kepimo popieriumi išklotą formą.

  5. Kepkite apie 20 minučių iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje, tuomet atsargiai apverskite ir kepkite dar 10 min.

Skanaus!