Traškantis juodojo šokolado tinginys

Atnaujinta: 2021 m. kovo 26 d.

Reikia:

  • 300 g juodojo šokolado

  • 100 g sviesto

  • 100 ml grietinėlės

  • 1 šaukšto nesaldintos tamsios kakavos

  • 250 g kukurūzų dribsnių

  • 50 g skrudintų migdolų riekelių

  • 50 g geltonųjų razinų

  • 1 šaukšto brendžio

  1. Paruoškite 20 cm skersmens formą.

  2. Razinas užmerkite brendyje vienai valandai.

  3. Šokoladą, sviestą ir grietinėlę pašildykite vandens vonelėje, maišykite, kol viskas ištirps.

  4. Suberkite dribsnius, migdolus, nuspaustas razinas. Viską gerai išmaišykite.

  5. Gautą masę paskleiskite formoje, išlyginkite viršų ir pabarstykite kakava. Stingdykite šaldytuve per naktį.

Skanaus!