Video receptą žiūrėkite Alfo IG profilyje čia
ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!
2–4 asm.
Gaminimo laikas: apie 30 min.
1 vidutinio baklažano
Žiupsnelio KOTANYI pipirų ir druskos mišinio
1 kiaušinio
2 šaukštų KIKKOMAN padažo „Ponzu“
1 česnako skiltelės
4–5 šaukštų miltų
100 g KIKKOMAN džiūvėsėlių „Panko“
1 šaukšto DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus
500 ml KĖDAINIŲ KONSERVAI itališko stiliaus padažo „Napoletana“
Aliejaus (kepimui)
Bazilikų lapelių (papuošimui)
1. Nuplaukite baklažaną, jį nusausinkite, perpjaukite kelis kartus išilgai per visą baklažaną ir supjaustykite storesnėmis lazdelėmis. Apibarstykite KOTANYI pipirų ir druskos mišiniu. Galite įtrinti rankomis, kad geriau įsigertų.
2. Į dubenį įmuškite kiaušinį, pilkite KIKKOMAN padažo „Ponzu“, įtarkuokite česnaką, gerai išplakite šakute.
3. Baklažanus nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir apvoliokite miltuose. Tada merkite į plaktą kiaušinį.
4. Į dubenį suberkite KIKKOMAN džiūvėsėlius „Panko“ ir DANSUKKER nerafinuotą cukranendrių cukrų. Išmaišykite, šiame mišinyje apvoliokite baklažanų lazdeles.
5. Į puodą pilkite KĖDAINIŲ KONSERVAI itališko stiliaus padažo „Napoletana“ ir pakaitinkite.
6. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir dėkite kepti baklažanus. Kepkite tol, kol jie gražiai apskrus ir įgaus auksinį atspalvį.
7. Baklažanus nedelsiant patiekite su šiltu padažu. Galite papuošti bazilikų lapeliais.
Geriausias laikas yra dabar! Kodėl? Rinkis augalinį maistą ir sužinok – www.choosenow.eu
#rinkis augalinį maistą
Gardžių atradimų.