1 vidutinės romaninės salotos
½ ilgavaisio agurko
5 šaukštų šviežių arba šaldytų žirnelių
1 didesnės šakelės vyšninių pomidorų
1 nedidelio mėlynojo svogūno
1 šaukšto alyvuogių aliejaus
200 g varškės sūrio
2–3 šaukštų WOWMAMA padažo „Honey Mustard“
Keleto kalendros lapelių
1. Į dubenį dėkite salotų lapus, pusgriežinėliais pjaustytą agurką, žirnelius, pomidorus, vidutiniais gabalėliais pjaustytą svogūną.
2. Įkaitinkite keptuvę, pilkite alyvuogių aliejaus ir pakepinkite riekelėmis pjaustytą varškės sūrį iš abiejų pusių.
3. Ant salotų pilkite WOWMAMA padažo „Honey Mustard“ ir išdėliokite kepto sūrio gabaliukus.
4. Papuoškite kalendros lapeliais, galite užberti žirnelių.
Video receptas:
Skanaus.