Laidą VIENAS GAMTOJE galite žiūrėti ČIA
Reikia:
2 kiaušinių trynių
70 g margarino VILNIUS
3 kupinų šaukštų miltelinio cukraus
50 g smulkintų lazdynų ir migdolų riešutų
170 g miltų
Žiupsnelio druskos
1. Į dubenį dėkite trynius, ant jų – margariną ir cukrų.
2. Suberkite miltus, riešutus ir šiek tiek druskos.
3. Rankomis išminkykite tešlą.
4. Tešlą susukite į volelį ir supjaustykite nedidelėmis riekelėmis.
5. Suformuokite sausainius, apvoliokite miltuose ir dėkite į miltais pabarstytą nepridegantį indą.
6. Dėkite kepti į grilį, kol gražiai apskrus.
PATARIMAS:
· Šią tešlą galite ir užšaldyti.
Skanaus!