Trapūs sausainiai su migdolų ir lazdynų riešutais

Šarūno Jaskutėlio nuotr.

Laidą VIENAS GAMTOJE galite žiūrėti ČIA
 

Reikia:
 
2 kiaušinių trynių
 
70 g margarino VILNIUS
 
3 kupinų šaukštų miltelinio cukraus
 
50 g smulkintų lazdynų ir migdolų riešutų
 
170 g miltų
 
Žiupsnelio druskos
 

 
1. Į dubenį dėkite trynius, ant jų – margariną ir cukrų.
 
2. Suberkite miltus, riešutus ir šiek tiek druskos.
 
3. Rankomis išminkykite tešlą.
 
4. Tešlą susukite į volelį ir supjaustykite nedidelėmis riekelėmis.
 
5. Suformuokite sausainius, apvoliokite miltuose ir dėkite į miltais pabarstytą nepridegantį indą.
 
6. Dėkite kepti į grilį, kol gražiai apskrus.
 

PATARIMAS:
 
· Šią tešlą galite ir užšaldyti. 


 


 
Skanaus!