Tortilija su viščiuku

2 asm.

Gaminimas 15 min.

Reikia:

  • 4 šaukštų grietinės

  • 4 šaukštų konservuotų kukurūzų „Bonduelle“

  • 2 šaukštų konservuotų baltų pupelių pomidorų padaže „Bonduelle“

  • 8 vyšninių pomidoriukų

  • 60 g mocarelos

  • saujos špinatų ir „lollo rossa“ lapelių

  • druskos, pipirų

  • 4 šaukštų aliejaus

  • 200 g vištienos filė

  • 2 tortilijų

1. Tortilijas aptepkite grietine, užberkite kukurūzus, pupeles, salotų lapelius ir per pusę perpjautus pomidoriukus.

2. Vištieną supjaustykite juostelėmis, pagardinkite druska, pipirais ir iškepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje. Baigdami kepti ant vištienos gabalėlių uždėkite plėšytą mocarelą ir baikite kepti.

3. Vištieną su sūriu išdėliokite ant tortilijų ir susukite.

4. Paruoštas tortilijas galite pašildyti orkaitėje arba lengvai apkepti ant kepsninės.