Sūrio rutuliukai su moliūgų padažu ir špinatais

4 asm.

Gaminimas 45 min.

Reikia:

  • 150 g minkšto sūrio

  • ½ svogūno

  • ½ morkos

  • 150 g moliūgo

  • 1 skiltelė česnako

  • 120 ml grietinėlės

  • 100 g špinatų lapų

  • 40 ml alyvuogių aliejaus

1. Apkepkite pusę turimo svogūno su špinatais, įpilkite 40 ml grietinėlės ir viską sutrinkite trintuvu.

2. Atskirai apkepkite likusį svogūną, susmulkintą morką ir moliūgą, kai suminkštės, sutrinkite, supilkite likusią grietinėlę ir dar patroškinkite. Prieš patiekdami sumaišykite su smulkintu česnaku.

3. Suformuokite sūrio rutuliukus (galite naudoti ir kelias rūšis sūrio), dėkite juos į lėkštę ir patiekite su moliūgų ir špinatų padažais.