„Super“ skanūs veganiški lietiniai blynai (Receptas)

Labai skanūs, greitai paruošiami, tinkantys ir šiokiadienio pusryčiams, ir lėtiems savaitgalio malonumams. Mėgstamas įdaras suteiks dar daugiau skonio.

Shutterstock.com nuotr.

8 blynai

Gaminimo laikas: apie 35 min.

Veganiškiems lietiniams blynams pagaminti reikia:

  • 1 nedidelio banano

  • 300 ml NATURLI ekologiško skrudintų migdolų gėrimo

  • 2 šaukštų aliejaus

  • 5 šaukštų speltų kvietinių miltų

  • Žiupsnelio druskos

1. Į elektrinį smulkintuvą sudėkite visus ingredientus ir sutrinkite iki vientisos masės. Tešla turėtų būti šiek tiek tirštesnė už įprastų lietinių.

2. Palikite tešlą pastovėti 15 min. Pastovėjusi ji labiau sutirštės, dėl to blynai bus elastingesni.

3. Kepkite keptuvėje iš abiejų pusių (kaip įprastus lietinius).

4. Galite įdaryti norimais įdarais arba ragauti su NATURLI ekologiškais tepiaisiais riebalais „Vegan block“.

Gardžių atradimų.