„Suneštinių“ vaišių intriga – lengvai pikantiška užtepėlė su lašiša ir vasabiu

Atnaujinta: 2020 m. spalio 26 d.

Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.


 

Reikia:

  • 100 g karštai rūkytos lašišos (galite naudoti lašišų nugarkaulius)

  • 50 g kreminio sūrelio „Philadelphia“ su prieskoninėmis žolelėmis.

  • 100 g majonezo

  • 1 šaukšto vasabio krienų (arba pagal skonį)

  • 1 šaukšto krienų (arba pagal skonį)

  • 2–3 šaukštų citrinos sulčių

  • Žiupsnelio druskos

  • Žiupsnelio šviežiai grūstų juodųjų pipirų

  1. Lašišą, sūrį ir majonezą sutrinkite kartu, ragaudami įmaišykite krienus.

  2. Pagardinkite citrinos sultimis, druska ir šviežiai grūstais juodaisiais pipirais.


 
Skanaus!