„Steikas“ su marinuotais grybais

Atnaujinta: 2021 m. birželio 18 d.

Šarūno Jaskutėlio nuotr.

Laidą VIENAS GAMTOJE galite pažiūrėti ČIA

Reikia:

  • 130 g „Kitchen me“ steiko

  • SANTA MARIA terijakio marinato

  • 30 g pievagrybių

  • Alyvuogių aliejaus

  • Šviežių bazilikų

  • Česnako (jei norite)

  • Žiupsnelio SANTA MARIA druskos

  • Žiupsnelio SANTA MARIA pipirų

1. Į dubenį sudėkite pievagrybius, supilkite terijakio padažą. Su teptuku viską išmaišykite, stenkitės, kad visi pievagrybiai pasidengtų padažu.

2. „Steiką“ iš abiejų pusių įtrinkite alyvuogių aliejumi.

3. Dėkite pievagrybius ir „steiką“ ant grilio. Nepamirškite vartyti.

4. Į dubenį su likusiu terijakio padažu įberkite smulkinto baziliko. Jei mėgstate, galite įberti ir šiek tiek smulkinto česnako.

5. Iškepusius pievagrybius dėkite į indą su terijakio padažu ir baziliku. Išmaišykite.

6. Išimkite iškepusį „steiką“. Pabarstykite druska ir pipirais. Palaukite minutę prieš ragaudami.

7. Į lėkštę su „steiku“ sudėkite pievagrybius ir ragaukite.

Skanaus!