Reikia:
1 stiklinė virtų sorų
300 g morkų
1 kepta ir nulupta paprika
3 šaukštai smulkintų migdolų
1 skiltelė česnako
2 šaukštai citrinos sulčių
4 šaukštai aliejaus
Druskos pagal skonį
Cinamono
1 kepta ir nulupta paprika
3 šaukštai smulkintų migdolų
1 skiltelė česnako
2 šaukštai citrinos sulčių
4 šaukštai aliejaus
Druskos pagal skonį
Cinamono
300 g morkų
1 stiklinė virtų sorų
1. Morkas apvirkite ir apkepkite keptuvėje.
2. Česnaką susmulkinkite, sumaišykite su citrinos sultimis ir aliejumi. Įberkite druskos ir cinamono, ir viską gerai sumaišykite.
3. Migdolus paskrudinkite sausoje keptuvėje ir susmulkinkite.
4. Sorų kruopas sumaišykite su morkomis, paprika, užberkite riešutų ir pašlakstykite padažu