Reikia:
2 stiklinės virtų sorų
1 nedidelė paprika
100 g špinatų
2–3 šaukštai konservuotų kukurūzų
50 g miltų
1 kiaušinis
2 skiltelės česnako
½ svogūno
Druskos
Aliejaus
1. Smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką, pakepinkite keptuvėje.
2. Į keptuvę suberkite špinatų lapus, įpilkite vandens ir patroškinkite, kol špinatai nuvys. Ataušinkite ir susmulkinkite.
3. Dubenyje sumaišykite sorų košę, špinatus, smulkintą papriką, kukurūzus, kiaušinį, miltus ir keptus svogūnus bei česnaką. Pasūdykite.
4. Formuokite maltinukus, dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 15 min.